Actueel

Heb jij ervaring met geschilbehandeling en zet je die graag in voor het onderwijs? Wij hebben een afwisselende baan waarin je je vaardigheden als jurist (WO) kunt inzetten. 

do 18 augustus 2022
foto bij vacature Juridisch Secretaresse

Ben jij pas tevreden als alles op rolletjes loopt, heb je ervaring als secretaresse en wil je werken met een gezellig team? Zoek dan niet verder, want wij hebben een leuke baan voor je. 

di 9 augustus 2022
foto bij wvo

Op 1 augustus 2022 wijzigt de volledige Wet op het voortgezet onderwijs (WVO). De WVO 2020 vervangt de huidige WVO.

ma 1 augustus 2022

Onderwijsgeschillen heeft vacatures bij zowel de commissies als bij het secretariaat. Bent u of kent u iemand die bij Onderwijsgeschillen wil werken? Dan maken wij graag kennis!

ma 1 augustus 2022

Het eindrapport “Klachtenstelsel po en vo, Nader onderzoek 2022” is verschenen. Dit onderzoek is uitgevoerd door Regioplan in opdracht van het ministerie van OCW.

di 19 juli 2022

Het kantoor van Onderwijsgeschillen is vanwege de zomervakantie telefonisch beperkter bereikbaar van 18 juli tot en met 26 augustus. 

vr 15 juli 2022

In deze nieuwsbrief een overzicht van de uitspraken en de adviezen over passend onderwijs, klachten, beroep, functiewaardering en medezeggenschap die in de afgelopen maand zijn gepubliceerd.

di 5 juli 2022
WMS congres 2022

Het 16e WMS congres, bestemd voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap, vindt plaats in de ReeHorst in Ede én online. Het programma is bekend, hier leest u er iets meer over. 

do 30 juni 2022

Onderzoeksbureau Berenschot heeft in opdracht van het Expertisecentrum van Onderwijsgeschillen onderzoek gedaan naar de naleving en handhaving van de uitspraken van de LCG WMS.

ma 27 juni 2022
foto bij interview J. Willems

Begin februari nam mr. Jannigje Willems afscheid als voorzitter van de Landelijke Bezwaaradviescommissie Toelaatbaarheidsverklaring (LBT). In dit interview kijkt zij met tevredenheid terug. 

ma 30 mei 2022