14e WMS 'Medezeggenschap in bewogen tijden' 25 november 2020

INSCHRIJVING IS NIET MEER MOGELIJK.

Meer informatie 

Op woensdag 25 november a.s. vindt het 14e WMS congres in de ReeHorst plaats, dat als thema heeft 'Medezeggenschap in bewogen tijden'.
Het is fijn dat we in dit bewogen jaar dit congres kunnen bieden en kunnen openstellen voor een groot aantal mensen. Uiteraard is bij de opzet en invulling van dit congres rekening gehouden met de geldende richtlijnen van de overheid. 

Wat kun je verwachten:

Een gevarieerd plenair programma en per deelnemer een tweetal workshops.
In de ochtend vindt er voor de helft van het aantal deelnemers een gevarieerd plenair programma plaats. De andere helft volgt op dat moment 2 workshops. ‘s middags is dat omgekeerd.
De landelijke (onderwijs)organisaties en een aantal deskundigen uit de praktijk verzorgen in twee rondes inspirerende workshops, sessies en lezingen, waaruit je een keuze kunt maken. Een deel daarvan sluit aan bij het thema, een deel biedt de algemene actuele ontwikkelingen voor de medezeggenschap.
In de uitnodiging en de beschrijving van het aanbod workshops en lezingen is ons aanbod te zien. Lees het goed door voordat je een keuze maakt.

Op het congres zijn de volgende keynote speakers aanwezig: 

  • Jitske Kramer, corporate antropoloog, is verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen.
  • Farbod Moghaddam is comedian en brengt met een lichte toon en aanstekelijke enthousiasme een fijne balans in serieuze onderwerpen

Theaterzaken geeft op geheel eigen wijze een luchtige toets aan het congres.

Neem als (G)MR het podium!

Wij zijn altijd benieuwd naar best practices. Heeft jouw (G)MR in het licht van de actualiteiten van het afgelopen jaar een good practice, zoals bijvoorbeeld de coronacrisis, de inclusieve samenleving enz. dat je wilt delen met anderen? Deel je good practice dan met ons en wij selecteren een aantal voorbeelden en bieden de betreffende (G)MR het podium. Stuur je voorbeeld aan: l.schouten@onderwijsgeschillen.nl o.v.v. good practice 

Inschrijven en informatie 

Je kunt je nu inschrijven voor dit congres. Je bent van harte welkom. Inschrijven vindt uitsluitend individueel online plaats via Buro Bombarie. Schrijf je hier in.  
Tijdens jouw inschrijving maak je een keuze uit 4 workshops, waarbij je kunt aangeven wat jouw eerste, tweede, derde en vierde keuze is. Uit deze 4 workshops zal een selectie gemaakt worden voor 2 workshops die je die dag volgt. Door deze werkwijze kunnen wij een zo optimaal mogelijk programma opstellen, met zo min mogelijk verplaatsingen van deelnemers.
De kosten voor deelname bedragen € 99,- inclusief lunch.

Downloaden:

Meer informatie:

Vond u deze informatie nuttig?

CAPTCHA
We willen graag even valideren of u een echte gebruiker bent.