Inschrijving 15e WMS congres nu geopend! Aangepast aan huidig geldende coronaregels

Het 15e WMS congres vindt plaats op woensdag 24 november 2021. Het congres vindt zowel fysiek plaats in de ReeHorst in Ede, als online via het virtuele evenementenplatform Let’s Get Digital.

Door de huidige geldende coronamaatregelen kunnen wij voor de fysieke bijeenkomst 200 deelnemers plaatsen; voor de online bijeenkomst is er plaats voor 500 deelnemers. Bij de entree van het WMS congres in Ede zal een coronacheck gedaan worden. Zorg dat u een vaccinatie-, test- of herstelbewijs heeft en neem uw legitimatiebewijs mee. 

Op het congres staat Wendbare medezeggenschap centraal en besteden we onder meer aandacht aan de positie van de medezeggenschap bij kansengelijkheid, ethische keuzes en inclusiviteit. Daarnaast komen de actualiteiten en alle basics voor ieder MR-lid aan bod.

Programma:

 • 10.00 uur Opening: Medezeggenschap anno 2021!
  Cécile de Vos, directeur bestuurder Onderwijsgeschillen opent het congres samen met OCW en Sterk Medezeggenschap
 • 10.15 uur Keynote van Minchenu Maduro – de medezeggenschap in beweging!
 • 10.45 uur Korte pauze
 • 10.50 uur Workshops ronde 1 (60 minuten)
 • 11.50 uur Lunchpauze & Open space
 • 12.45 uur Workshops ronde 2 (45 minuten)
 • 13.30 uur Korte pauze
 • 13.40 uur Wrap-up
 • 13.45 uur Einde

Informatie over Minchenu Maduro

Minchenu Maduro ontwapent waar de hakken in het zand staan en doet stof opwaaien waar stilstand heerst. Als trainer, pedagoog en presentator weet ze mensen te inspireren om in beweging te komen en hun grenzen te verleggen. En dat geldt voor iedereen: van door de wol geverfde professionals (trainingen/presentaties voor politie, onderwijs, justitie, tv en media) tot tegendraadse jongeren (in haar werk in jeugdinrichtingen en onderwijsinstellingen). Thema’s als verbinding, verandering en leerprocessen zijn haar op het lijf geschreven.
"Hoe krijg je mensen aan het leren?" Die vraag is een rode draad in de loopbaan van Minchenu. Haar overtuiging: je krijgt mensen pas in beweging als ze zich gerespecteerd weten. Als ze voelen dat hun bijdrage er werkelijk toe doet. Die overtuiging is de basis van al haar werk: als pedagoog, als trainer en als spreker/presentator.

Inschrijven

Aanmelden voor de fysieke of online bijeenkomst kan uitsluitend individueel online via de website van Buro Bombarie. U hoeft bij uw aanmelding nog geen workshopkeuze te maken. Dat kan op het moment zelf. 
Bij fysieke deelname kiest u ter plaatse welke workshop u wilt volgen. Bij deelname aan de online bijeenkomst kiest u als u ingelogd bent welke workshops u wilt volgen.
Neem hiervoor van tevoren het workshopoverzicht door en maak voor jezelf alvast een top 3 van workshops die je in de twee rondes wilt volgen. Let op: de workshops verschillen per ronde! 

Bent u al ingeschreven en wilt u aanpassingen doen aan uw inschrijving dan kunt u dat zelf doen door in te loggen op uw account op de website www.burobombarie.nl  En kies dan voor ‘aanpassen reservering’. Mocht u daar hulp bij nodig hebben dan kunt u ook een mailtje sturen naar info@burobombarie.nl

Kosten

Fysieke deelname in de ReeHorst in Ede € 99,-  en € 65,- voor online deelname. Op de website van buro Bombarie leest u hierover alle relevante informatie.  

Meld u hier aan: buro Bombarie

Downloaden