mr. Cecile de Vos per 1 februari 2020 nieuwe directeur-bestuurder Onderwijsgeschillen

De Raad van Toezicht van Stichting Onderwijsgeschillen heeft mr. Cécile de Vos benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder. Cécile is op dit moment faculteitsdirecteur bij Tilburg University en zal op 1 februari 2020 starten in haar nieuwe functie. 

Zij volgt Hilde Mertens op die gedurende 11 jaar als eerste directeur-bestuurder leiding gaf aan Onderwijsgeschillen.

Cécile de Vos: 

Goede rechtsbescherming van leerlingen, studenten, medewerkers en medezeggenschap is wezenlijk voor het functioneren van alle onderwijsorganisaties. Ik kijk er naar uit om bij de Stichting Onderwijsgeschillen te gaan werken om samen met de medewerkers voor kwalitatief hoogwaardige en professionele rechtsbescherming te zorgen.

Cécile de Vos werkt sedert 2002 in het hoger onderwijs. Eerst als jurist bij de Universiteit Utrecht, vervolgens als bestuurssecretaris bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en vanaf 2017 als faculteitsdirecteur van de School of Humanities and Digital Sciences  (Tilburg University). Tot 1 februari 2020 is zij daarnaast voorzitter van een Raad van Toezicht in het basisonderwijs. Cécile studeerde tussen 1995 en 2000 Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht en heeft in 2012 de Beroepsopleiding tot legal mediator voltooid bij het ADR Instituut.  
Zij heeft op dit moment als nevenfunctie: plaatsvervangend voorzitter College van Beroep voor de Examens aan de Universiteit Utrecht.
 
Cécile de Vos is 42 jaar en woont met haar gezin in Vianen.

 

Vond u deze informatie nuttig?

CAPTCHA
We willen graag even valideren of u een echte gebruiker bent.