Onderwijsgeschillen annuleert bijeenkomsten en hoorzittingen tot 6 april en bereikbaarheid kantoor is aangepast

Met de landelijke maatregel om scholen gesloten te houden tot 6 april a.s. en de oproep van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken heeft Onderwijsgeschillen de volgende maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona virus zoveel als mogelijk te beperken:  

Telefonische bereikbaarheid

De medewerkers van Onderwijsgeschillen werken voorlopig tot en met 6 april zoveel mogelijk thuis. Dit kan invloed hebben op onze telefonische bereikbaarheid.
Vooralsnog zijn wij telefonisch te bereiken tussen 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur. Op werkdagen zijn er 2 tot 3 medewerkers aanwezig op kantoor. Wij vragen hiervoor begrip en verzoeken u om, voor zover mogelijk, contact met ons op te nemen per e-mail info@onderwijsgeschillen.nl

Zittingen en bijeenkomsten tot 6 april geannuleerd 

Onderwijsgeschillen heeft besloten om alle geplande hoorzittingen en overige bijeenkomsten tot 6 april a.s. te annuleren, tenzij er naar het oordeel van de voorzitter van de Commissie sprake is van spoedeisend belang. Betrokkenen worden hierover geïnformeerd.
Zittingen worden opnieuw ingepland vanaf april, tenzij de ontwikkelingen vanwege het Coronavirus tot een andere werkwijze leiden.